Usi de garaj Galati

Porti sectionale si porti tip rulou

Ușile de garaj pe care le oferim clientilor nostri se împart în două categorii:
-UȘI DE GARAJ TIP RULOU
-UȘI DE GARAJ SECȚIONALE

   Suntem convinși că și dumneavostră vă plac lucrurile de calitate. Ușa de garaj ocupă un loc însemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect. Oricare ar fi cerința dumneavoastră, noi avem soluția. Puteți alege dintr-o gamă de peste 40 de panouri sau una dintre culorile RAL. Putem să oferim acest lucru pentru că noi suntem profesionisti in domeniu si suntem pe piata din Galati de mai bine de 10 ani. Astfel am dobandit toata experienta necesara.

Lucram doar cu materiale de calitate si oferim garantie.

Prin alegerea acestor usi de garaj castigul de spatiu este maxim.
Usile de garaj se monteaza in spatele golului si se deschid fie prin culisare de-a lungul tavanului (usi de garaj sectionale), fie prin roluire (usi de garaj rulou) lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim de spatiu.
Toate componentele ce intra in alcatuirea acestor usi de garaj sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Usile de garaj sectionale sunt:

construite din panouri sandwich de 42mm din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime totala de 42 mm cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E..

- sunt construite astfel incat imbinarea panourilor sandwich sa se realizeze perfect;

- sunt prevazute cu sistemul de protectie antiprinderii degetelor;

- sunt prevazute cu garnituri de etansare pe toate laturile ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului;

- pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii, creandu-se astfel un confort maxim.

Tratamentul aplicat panourilor acestor usi de garaj sectionale le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii;

Componentele ce alcatuiesc aceste usi de garaj sectionale sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Toate elementele  (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.

SUNA ACUM LA TEL. 0722 965 248

>>>>>>> VEZI OFERTA NOASTRA LA USA DE GARAJ!<<<<<<<<<<